Interim Management Fórum

2010. március 4-én (csütörtökön)
18:00-20:00
Interim Management a gyakorlatban címmel
Interim Management Fórumra hívjuk
a gyakorló és leendő interim menedzsereket.

A rendezvény célja:

Interim Management mint új életforma bemutatása
Tudásmegosztás, gyakorlati megközelítés


A rendezvény témái:

Bevezetés az interim menedzsment világába

Előadó: Magyari Éva,
Az Interim Menedzser Akadémia Kft. képzési igazgatója,
közgazdász, coach, üzleti tanácsadó.

 • Mik az interim menedzsment szolgáltatás jellemzői?
 • Milyen esetekben alkalmazzák a vállalatok?
 • Milyen szerepei vannak az interim menedzsernek?
 • Miben különböznek az interim menedzserek az alkalmazott menedzserektől?

Magyari Éva

Több éves külkereskedelmi gyakorlat után multinacionális cégeknél dolgozott vezető beosztásban, volt logisztikai igazgató és regionális ellátási csatorna (supply chain) igazgató. FMCG szakmai tapasztalatait a Kraft Jacobs Suchard-nál, míg gyógyszeripari logisztikai ismereteit a SmithKline Beecham-nél szerezte. 2003 óta saját tanácsadó cégének az ügyvezetője, mely üzleti coachinggal és tanácsadással foglalkozik.

Női interim menedzserek
Előadó: Somogyi Mónika HR interim menedzser

 • Miért lettem interim vezető?
 • Az interim tevékenység előnye/hátránya egy nő és anya számára
 • Milyen típusú emberhez illik az interim tevékenység?

Somogyi Mónika

Első diplomáját az ELTE angol szakán kapta meg, majd HR irány felé kezdteel fejleszteni magát és a Corvinus Egyetemen szerezett személyügyi szakközgazdász képesítést.
Szakmai pályáját az 1990-es évek elején egy kisebb angol tulajdonú tanácsadó cégnél kezdteahonnan a legkülönbözőbb méretű, iparágú és tulajdonú nemzetközi cégek HR vezetését látta el, több mint 10 éven át.  Mint például: Ford Hungária, IKEA, Novartis, Schering-Plough.

„Az interim munkában megtaláltam azt a munkamódszert, amivel mint anya, feleség és egyben vezető szakember minden terén helyt tudok állni.”

IT interim projektek sajátosságai
Előadó: Dr. Dobay Róbert IT interim menedzser

 • Tévedés, nincsenek IT projektek!
 • Figyelj csak, ezek nem hülyék!
 • Szállj be, szállj ki!
 • Csináld meg a nagy trükköt!
 • Jön a tavasz!

„A fazon 10 éves nagyvállalati csúcsvezetői tapasztalat után alapította a Menedzsmentort, amely nagyvállalatok  közép- és felsővezetőit vezeti át a mókuskerékből a gyorsítósávba. Bátran kritizálja a hagyományos vezetési konvenciókat és képes brutálisan leegyszerűsíteni az üzleti gondolkodást. Ha unod már, hogy csak erőlködés árán tudsz valamiféle eredményt felmutatni, ő a Te embered!”

Mobil interim
Előadó: Mészáros László

 • Mobil telefonok, piaci jelenségek, trendek
 • lehetőségek interim menedzsment vonatkozásában

Előadó: Mészáros László, Hermész – Soft Kft.

A Hermész-Soft Kft 2003-as megalakulása óta számos szakmai és üzleti sikert ért el partnerei körében. Az üzleti életben elért sikerek egyik záloga a Hermész-Soft alapítóinak több, mint 10 éves vezetői, szakmai és project-management tapasztalata, amely jelentősen járult hozzá ahhoz, hogy a Hermész-Soft Kft. a magyarországi informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé vált.

Ez a tendencia követhető nyomon a társaság működésében is. A munkatársak igényes kiválasztása, szakmai továbbképzésük, a folyamatos ügyfélelégedettség-vizsgálatok, valamint az innovatív technológiák- következetes alkalmazása, segítettek abban, hogy a Hermész-Soft versenyképességének növelése mellett egyre több szolgáltatási területen ér el jelentős piaci- szakmai sikereket.

A rendezvényen  konzultációs lehetőséget biztosítunk: az interim menedzsment piaccal, projektekkel kapcsolatban Kristóf Györgyit, mint interim menedzsment szolgáltatót az interim menedzserek képzésével kapcsolatban pedig Magyari Évát az Interim Menedzser Akadémia képzési igazgatóját lehet kérdezni.

Helyszín: NOVOTEL BUDAPEST CENTRUM
1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.

Ár: 9 200 Ft + ÁFA /fő

Jelentkezésüket az info@imacademy.eu e-mailcímre várjuk.
A rendezvény támogatója: a Hammel & Hochreiter International Consulting.