Az interim menedzsment Európa-szerte elterjedt szolgáltatásforma, definíció szerint “egy érett, tapasztalt és megfelelő szakmai gyakorlattal rendelkező vezető határozott időre szóló rendelkezésre állása egy állandó munkakörben keletkező, tervezett vagy hirtelen fellépő hiány pótlására, avagy speciális üzleti eredmény megvalósítása céljából, meghatározott idő alatt.”

A Hammel & Hochreiter Kft. alapítói a 2000-es évek eleje óta dolgoznak azon, hogy Magyarországon ismert legyen az interim menedzsment, valamint 2009 óta azon, hogy a holland mintára épülő interim menedzsment szolgáltatás intézménye mind a vállalati, mind az egyéni Megbízóink számára elérhetővé, megtanulhatóvá váljék. Elsődleges célunk, hogy olyan magas szintű szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező vezetőkből álló partneri hálózatot hozzunk létre, mely által valamennyi felmerülő igényre a lehető legjobb alternatívát legyünk képesek kínálni, legyen az a feladat bármely cégkultúrában, bármely iparágban, és bármilyen feladatkörben.

Csapatunk egy jó interimhez hasonlóan folyamatosan fejlődik, tanul és megújul az aktuális igényeknek megfelelően. Mára kialakult az az állandó szakértői, vezetői mag, melynek révén valamennyi vállalati stratégiai és funkcionális területet le tudunk fedni, legyen az cégvezetés, pénzügy, számvitel, kontrolling, humánerőforrás, informatika, kommunikáció, értékesítés, termelés, logisztika vagy éppen minőségbiztosítás. Minden területre néhány napon belül megfelelő megoldást szállítunk.

Megbízóinkkal valós, gyakorlati tapasztalatainkra alapozva működünk együtt a szakmai és stratégiai funkciók támogatásakor.

A Business & Management Consulting szakma hatékony műveléséhez elengedhetetlen egyfajta speciális hátország megléte is. Éppen ezért a Hammel & Hochreiter tevékenysége messze túlmutat a menedzser közvetítésen. Változatos rendezvényeink az elengedhetetlen kapcsolatépítés és tapasztalatcsere színterei, a HH Menedzser Akadémia keretein belül biztosítjuk a kezdő interimek képzését és a gyakorló szakemberek naprakészségét egyaránt, gyakorlatilag az interim életvitel valamennyi területén segítjük csapatunk jelenlegi és leendő tagjait, hogy ez a bizonyítottan hatékony és eredményes menedzsment eszköz Magyarországon is minél jobban elterjedjen.

Csapatunk

HH_BMC_Bemutatkozas