Sajtó

A Hammel & Hochreiter Business & Management Consulting olyan menedzsereket fog össze, akik Magyarország, valamint a régió közép- és nagyvállalatainak felső vezetői pozícióiban szerezték tapasztalatukat. A holland mintára létrejött szakmai társulás tagjainak professzionális hátterére, valamint a Hammel & Hochreiter Akadémia fejlesztési programjára alapozva kínálja szolgáltatásait a menedzsment valamennyi stratégiai és funkcionális területén (cégvezetés, pénzügy, számvitel, kontrolling, humánerőforrás, informatika, kommunikáció, értékesítés, termelés, logisztika, minőségbiztosítás), a legváltozatosabb szektorokban a multinacionális, a nemzetközi és a magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Megbízók számára.

Interim menedzsment

Az interim menedzsment Európa-szerte elterjedt szolgáltatásforma, definíció szerint “egy érett, tapasztalt és megfelelő szakmai gyakorlattal rendelkező vezető határozott időre szóló rendelkezésre állása egy állandó munkakörben keletkező, tervezett vagy hirtelen fellépő hiány pótlására, avagy speciális üzleti eredmény megvalósítása céljából, meghatározott idő alatt.”

Ki is az interim menedzser?

Vezető egyedi feladatra, határozott időre. Ennél azonban jóval többről van szó: kijelenthetjük, hogy a ma szükséges interim kompetenciák a jövő menedzsereinek feladatait vetítik előre. Az interim menedzsment tehát olyan speciális vezetői labor, ahol kritikus helyzetekben kell a legjobb teljesítményt nyújtani. Ennél jobb iskola pedig kevés van.

Interim menedzsereink révén Megbízóink meghatározott feladatra és időre, a területen már bizonyított vezető szakember segítségét vehetik igénybe, transzparens, költséghatékony módon. A Hammel & Hochreiter szolgáltatási, valamint a képzési üzletágainak együttműködésével a szükséges interim menedzser háttér biztosításának feladatát is ellátja, képzések, konferenciák, rendezvények szervezése által.


Kristóf Györgyi

Szolgáltatási Üzletág Vezető

Virágh Rajmund

Képzési Üzletág Vezető

 

Magyarországon leggyakrabban az alábbi területeken vesznek igénybe interim menedzsment szolgáltatást

 

  • Átmeneti vezetői erőforráshiány pótlása (Gap Management)

  • Változás-, válságmenedzsment, reorganizáció (Change -, Crisismanagement)

  • Generációváltás vagy eladásra való felkészítés (Family Business)

 

A Business & Management szolgáltatást mind egyéni, mind vállalati Megbízóink számára nyújtjuk.

 

 

Az interim kultúra alapelemének számító COMPASS program mindezek mellett lehetőséget nyújt a vállalatok vezetői részére, így vállalati Megbízóink részére is, hogy munkatársaiknak tudatos, tervezett, szakértői segítséget nyújtsanak karrierjük továbbfejlesztésében, vagy akár egy új szakaszba lépésben. Bizonyos pozíciók, feladatok megszűnésekor éppen a COMPASS: menedzser orientációs és akkreditációs program szolgálhat eszközül a megfelelő, méltó, gondoskodó egyéni támogatáshoz.

A Hammel & Hochreiter Menedzser Akadémia oktatási programja nemcsak egyének, fejlődni szándékozó szakemberek, vezetők előtt áll nyitva, mivel kijelenthetjük, hogy a ma szükséges interim kompetenciák a jövő menedzsereinek feladatait vetítik előre: lehetőség van komplex vállalati fejlesztési programok megvalósítására is, amely az interim kompetenciák proaktív kialakításában, a változásokra való minél teljesebb felkészülésben, a vállalati tudásvagyon gazdagításában jelenthet egyedülálló versenyelőnyt.

 

H&H Interim Management – szolgáltatási üzletág

 

  • Átmeneti vezetői erőforráshiány pótlása (Gap Management)

  • Változás-, válságmenedzsment, reorganizáció (Change -, Crisismanagement)

  • Generációváltás vagy eladásra való felkészítés (Family Business)

 

H&H Akadémia – képzési üzletág

 

  • A COMPASS egyéni menedzser fejlesztési program szolgálhat eszközül HR menedzserek, vállalatvezetők, cégtulajdonosok számára is a megfelelő, méltó, gondoskodó egyéni támogatáshoz, mind tervezett, mind rendkívüli leépítés esetén. (Career Consulting & Outplacement)

  • A Hammel & Hochreiter Menedzser Akadémia holland – magyar oktatási programja nemcsak egyének, fejlődni szándékozó szakemberek, vezetők előtt áll nyitva: lehetőség van komplex vállalati fejlesztési programok megvalósítására is, amely az interim kompetenciák proaktív kialakításában, a változásokra való minél teljesebb felkészülésben, a vállalati tudásvagyon gazdagításában jelenthet egyedülálló versenyelőnyt. A holland és magyar tapasztalatok alapján is kijelenthető, hogy a ma szükséges interim kompetenciák a jövő menedzsereinek feladatait vetítik előre. Az interim menedzsment tehát olyan speciális vezetői labor, ahol kritikus helyzetekben kell a legjobb teljesítményt nyújtani. Ennél jobb iskola pedig kevés van. (Management Training & Development)


Felhasználható anyagok:

Csapatunk

Galéria

Compass folyamat

Compass flyer

HH_BMC_Bemutatkozas

Hírek

Mondjam vagy ne mondjam? A női vezető dilemmája…

„Átcsoportosítottam három projektet, és ezzel megoldható lett, hogy vállaljuk a

Karrier vagy életpálya?

Jó kérdés, de nem mindegy, hogy férfi vagy női. Ugyanis

Köszönjük, hogy velünk ünnepeltél! Fény, ünnep, csillogás: operatúra, intellektuális wellness és mulatság.

Számos különböző műfaj harmóniájából állt össze az idei Hammel &

KERESÉS