Stand up! Step out! – Compass program az Interim Menedzser Akadémián!

A Hammel & Hochreiter Interim Partnership és az Interim Manager Academy által szervezett tavaszi klubestekre az alábbi linken keresztül regisztrálhat:
http://www.hammelhochreiter.com/rendezvenyeink/jelentkezesi-lap

2013. március 20. Interim projektek a gyakorlatban! – Fókuszban a gazdaság

2013. május 22. Interim projektek a gyakorlatban! – Fókuszban a termelés

Örökérvényű igazság, hogy jó szakemberre, vezetőre mindig szükség van, de korántsem biztos, hogy a klasszikus cégkultúra kínálja a legjobb lehetőségeket, a leginkább testhezálló kihívásokat. Az interim életutat választva lehetősége nyílik a folyton-folyvást megújuló kihívások közepette, hogy bizonyítsa szakértelmét és rátermettségét, s mely az adott feladat nagyságához mérten kiemelkedő szakmai és anyagi elismeréssel, nem
utolsósorban pedig páratlan szabadságérzettel jár együtt. Különösen érdemes elgondolkoznia, ha a termelés, logisztika, beszerzés, minőségirányítás, illetve a jellemző gazdasági területek, így például a pénzügy, kontrolling vagy adózás területein tevékenykedik, hiszen ezek a legkeresettebb interim feladatok, ugyanakkor egyre nagyobb igény mutatkozik a sales és marketing szakemberekre is egyes iparágakban, cégkultúrákban.

Ha ki akarja próbálni alkalmas – e interim menedzsernek, küldje el önéletrajzát és motivációs levelét és vegyen részt a Hammel&Hochreiterrel közös COMPASS programunkon!
candidate@hammelhochreiter.com

Váltani sosem késő, azonban nem feltétlenül mindenki számára érdemes. Derítse ki, hogy melyik táborba tartozik!

Az Interim Menedzser Akadémia Compass programja kifejezetten a tapasztalt senior felsővezetők karrier- és életúttervezésének segítése céljából jött létre. Az elterjedtebb gyakorlattal ellentétben a modul rendszerű tanácsadás a fejlesztendő gyengeségek helyett az erősségekre és azok megfelelő kiaknázására épít, hiszen a sikerhez elsődlegesen ezeken keresztül vezet az út. A jó interim azonban tisztában van azzal is, hogy a sikerért folyamatosan meg kell dolgoznia önmaga fejlesztése által, így mindig akar és hajlandó újat tanulni. Ez azonban legkevésbé sem jelenti azt, hogy magányos farkasként kizárólag magára lenne utalva, sőt, alapvetően szüksége van, lehet egy olyan stimuláló közegre, melyben mindezt hatékonyan megvalósíthatja, tanulhat, fejlődhet,  építheti kapcsolatait, amikor éppen pihen akkor az interim szolgáltató végzi helyette a marketing feladatokat.  A Hammel & Hochreiter csapatának tagjaként mindezekre és még ennél is többre nyílhat lehetősége.  Magyarország és Európa egyik vezető interim társulása garancia arra, hogy a legjobb lehetőségek véletlenül se kerüljék el.

Döntése megkönnyítése érdekében szeretettel várjuk klubestjeinkre, melyek keretén belül kötetlenül kérdezhet szakembereinktől, cserélheti ki tapasztalatait gyakorlott, de akár kezdő interimekkel is. Találkozunk május 22-én!

Helyszín:
Hammel & Hochreiter Képzési és Ügyfélkapcsolati Központ,
1124 Budapest, Vas Gereben u. 22.
Időpont:

Regisztráció: 17:30-18:00;
Rendezvény: 18:00-21:00

Virágh Rajmund
ügyvezető partner
Interim Manager Academy