SIKERES HR KONFERENCIA A KAMARÁBAN

A rendezvényen a cégutódlás kérdéseit tárgyalták az előadók és helyi vállalkozók a kerekasztal beszélgetésen.
Kerekasztal résztvevői 2013.november 28-án nagy sikerrel zárult a Tulajdonosi és vezetői utódlás családon belül és kívül elnevezésű rendezvényünk.
Négy nagyszerű előadótól hallgathattuk meg különböző oldalról közelítve a fenti témát.
Prof. Dr. CSc Bencsik Andrea, a Széchenyi István Egyetem Marketing és Menedzsment Tanszék Tanszékvezetője Ki – kinek, mit – miért vagy miért nem? avagy A tudásmegosztás problémái a vezetőváltás időszakában címmel tartott előadása nyitotta a napot.

Ezt Dr. Korpás Zoltán, Kienbaum Executive Consultants Kft. Senior tanácsadója Cégvezető utódkeresés a munkaerőpiacon című előadása követte, majd a téma jogi buktatóiról és lehetőségeiről Dr. Németh Gabriella, ügyvédtől hallhattunk.
A sort Virágh Rajmund a Hammel & Hochreiter I.C. Kft. tulajdonosa zárta egy igazán különleges témával, az interim menedzsmenttel, ami átmeneti megoldásokat kínál a cégek, vállalkozások számára az utódlásban.
A nap fénypontja és ahogy háziasszonyunk Dr.Konczosné Dr. Szombathelyi Márta, a Széchenyi Egyetem docense emlegette, a hab a tortán a rendezvényünkön a záró kerekasztal beszélgetés volt, ahol a generációváltásról ismert helyi vállalkozók és családtagjaik beszéltek saját példájukról, megvalósult terveikről, elképzeléseikről.
A beszélgetés jó hangulata és a téma mindannyiunk számára érdekes és tanulságos volt, tervezzük a folytatását, amire vállalkozóink is nyitottak. – Molnár Márta szervező”

Forrás:

http://www.gymskik.hu/hu/gyor-moson-sopron-megyei-kereskedelmi-es-iparkamara/cikkek/sikeres-hr-konferencia-a-kamaraban-66424