COMPASS Orientációs és Akkreditációs Program – 2015.04.15.

Szeretnénk felhívni, szíves figyelmét megújult COMPASS programunkra, melynek célja, hogy tájékozódási, kapcsolatépítési és döntési segítséget adjunk azon vezetőknek, szakembereknek, akik váltáson gondolkodnak, illetve új területeken kívánják kipróbálni magukat.

COMPASS Orientációs és Akkreditációs Program

 Kinek is szól? Önnek, ha

  • váltáson gondolkodik, de nem szeretne csupán újabb alkalmazotti feladatok között böngészni, csupán a fejvadászok, álláshirdetések információi alapján választani
  • érdekli, hogy végzettsége, tapasztalatai, eredményei milyen karrierlehetőségeket tartogatnak még a következő évekre, évtizedekre
  • szeretné megismerni a Hammel & Hochreiter Akadémiai programját, részt venne egyéni vagy csoportos képzéseken
  • szívesen lenne tagja egy több száz üzletemberből, vezetőből álló közösségnek.

Mit jelent a COMPASS Orientáció ?

A Hammel & Hochreiter évtizedes interim menedzsement szolgáltatási és kiválasztási, képzési tapasztalataival alkotta meg azt a struktúrát, amely a belépési ponttól kezdve személyre szabottan irányítja az érdeklődő szakembereket a rendszerben.

Az egyéni adottságot, készségek és szándékok döntik el, hogy laza, „megfigyelő” státuszban, aktívabb partneri kapcsolatban, vagy éppen a legmagasabb szintet jelentő Interim Menedzser Akadémia irányába történik-e a továbblépés.

A cél minden esetben az egyén számára legjobb megoldás közös kiválasztása.

Mit takar a COMPASS Akkreditáció?

A kapcsolat felvételét követően különböző összetettségű és szintű tesztek és személyes interjúk alapján alakul ki a személyes akkreditációs szint, amely a későbbi szakmai feladatok során is hasznos és praktikus fogódzót jelent.

Programunkat április 15-én az orientációs  napon ismerheti meg! A részvevőknek itt adunk bővebb tájékoztatást a modellről, a lehetőségekről, az érdeklődőkkel kölcsönösen egyeztetjük elképzeléseinket, a lehetőségeket és a feladatokat.

Mi a tennivaló addig?

Frissítse fel és küldje el önéletrajzát részünkre (ez feltétele a személyes részvételnek az orientációs napon), jegyezze be naptárjába az április 15 – i időpontot, és ha aktuálisnak tartja, jelentkezzen helyszíni személyes konzultációra, ahol konkrét tanácsokat, iránymutatást kaphat szakértőinktől.

Mi már készülünk, készüljön Ön is, ragadjuk meg a változást, mint egy új lehetőséget!

A COMPASS küldetése, feladata, hogy teret adjon a személyes fejlődési ambícióknak, segítse újraértelmezni az egyén előtt álló lehetőségeket, és megtalálni a legjobb megoldást, legyen az a visszatérés az alkalmazotti világba, saját vállalkozás indítása melletti döntés, vagy interim menedzserként való projekt munka.

Személyes találkozásunkig üdvözlettel: Kristóf Györgyi és Virágh Rajmund