Exkluzív: a Hammel & Hochreiter szalon vendége Polgár Judit – 2015.04.24.

Kivételes eseményre invitálunk. Polgár Judit, a világ legjobb női sakkozója elfogadta meghívásunkat és hamarosan vendégünk lesz exkluzív szalonbeszélgetésünkön, melyet kiemelt Partnereink részére szervezünk.

Kevés izgalmasabb személyiség, sikeresebb ember van ma Magyarországon, mint Polgár Judit. Bárhol üti fel az ember a világsajtót, szuperlatívuszokat talál róla. A The Guardian például így ír róla:

„Polgár Judit különleges jelenség. Nem csupán a legjobb női sakkozó, hanem fényévekkel a legjobb. Sakknagymester (tehát nem egyszerűen mester, ami annak fényében jelent rengeteget, hogy a sakk világa nem igazán ismeri el a nők teljesítményét), az egyetlen hölgy a világ top 100-as listáján, legmagasabb élőpontszáma idején, 2005-ben a 8-ik helyen állt”.

Ezt az eredményt  még csak megközelíteni sem tudta senki! Eredményeinek listája végtelen, és élete, karrierje számos, általános tanulságot, értékes gondolatot hordoz magában. Szalonbeszélgetésünkön ezekről is hallhatunk majd, amellett, hogy lehetőség lesz beszélgetni Judittal Juditról, többek között arról, hogyan erősíthető a mentális állóképesség, mit jelent a stratégiai gondolkodás és vajon milyen tanulságokkal szolgálhat egy stratégiai játék, mint a sakk vállalatvezetők, menedzserek számára.

Kérünk tehát, jegyezd fel előzetesen a naptárodba: 2015. április 24-én pénteken 9 – 11 óra között együtt kávézunk Polgár Judittal!

Találkozunk a Hammel & Hochreiter Ügyfélkapcsolati és Képzési Központban,  a 1124. Budapest, Vas Gereben utca 22. számú budai villában hamarosan!

Üdvözlettel:

Kristóf Györgyi és Virágh Rajmund