2015 HH Sommerfest

Amikor a Hammel & Hochreiter nyáresti hagyományteremtő SOMMERFEST-jét megálmodtuk, enyhe, szélcsendes, tüneményes naplementében láttuk magunkat, például, mint a ma esti volt.

Bár szerdán, a rendezvény előtt két órával még egy rövid zápor meglátogatott bennünket, a kezdésre kitisztult az ég, a nap kisütött, mert a dress code, valami sárgájának nem tudott ellenállni. Köszönet a barátoknak, partnereknek, hogy nagyon komolyan vették a kérést, és szinte kivétel nélkül mindenki viselt valami sárgát, meg is lett az eredménye, ismét itt a nyár 🙂

Közel száz vendégünk jelenlétében így valóban ideális körülmények között mutathattuk be a Hammel & Hochreiter megújult arculatát, és jelenthettük be új szolgáltatásainkat, valamint 5 éves együttműködés után Fejős Péter partnerré válását. A kellemes klubzene, az ételek, italok mellett még a tombola izgalmaiban is részesültünk. A nyerteseknek ezúton is gratulálunk. Mi, a H&H csapata mindenesetre nyertesnek éreztük magunkat!

A rendezvény egyfajta számvetésre is alkalmat szolgáltatott. Az elmúlt öt évben a recruitment és consulting piac érezhető visszaesése ellenére több mint 300 különböző típusú projektet valósítottunk meg. Több mint 6000 vezetővel, szakemberrel kerültünk kapcsolatba, akik közül közel 1000 jelölt karrierváltását, útválasztását segíthettük közvetlenül. Mindezt támogatta illetve kiegészítette több mint 30 szakmai kapcsolatépítő, tudásmegosztó rendezvény: konferencia, üzleti reggeli, szeminárium, workshop, valamint több mint 300 szakmai cikk, publikáció.

Az oroszlán havában, a megosztás és az együttműködés jegyében, az Oroszlános Borvendéglő és Borhotel, Tállya, a Sága Snack&Go, az ERU Campingsajt, a Nespresso támogatásával került megrendezésre a kerti parti.

Reméljük, őszi rendezvényeinken, programjainkon is viszontláthatunk majd sokakat, kellemes nyarat, jó pihenést kívánunk!

Kristóf Györgyi és Virágh Rajmund