Aranyos évkezdet – 2016.01.15.

Kedves Partnereink, Barátaink!

Nagy öröm és megtiszteltetés volt végigtekinteni a rengeteg vendégen, akik velünk voltak hagyományos évnyitó fogadásunkon, a sok vendég  bearanyozta az esténket.

Lezártuk, elkönyveltük az óévet, amely sosem olyan, mint amilyennek eredetileg terveztük. Sikeresebb, problémásabb, boldogabb és keserűbb is egyszerre, és talán attól annyira izgalmas az üzleti élet, hogy  bár törekszünk rá, hogy alaposan megtervezzük, a vége mindig másként lesz. Ám ebből a dinamikus élményből tudunk tanulni, építkezni, és észre sem vesszük, hogy évről évre így leszünk értékesebbek és bölcsebbek.

Ebben a folyamatos tapasztalásban egy dologra biztosan mindig szükségünk lesz: a közösségre, a partnerek összetartására, az együttműködésre. Szerencsések vagyunk, hogy ezt Veletek közösen élhetjük meg, számíthatunk egymásra. A január 15-i összejövetelünkön igyekeztünk segíteni abban is, hogy kicsit kikapcsoljunk, és hogy legalább néhány órára ne kelljen viselkedni. Amint az a fotókon is jól látható, ez sikerült is: a retro disco, a karaoke megtette áldásos hatását, és még bőven éjfél után is masszívan tartott a hangulat.

Köszönet mindezért, ahogyan köszönet az együttműködésért, a bizalomért, a kitartásért és hitért a közös dolgaink iránt.

Legyen ez az év olyan, amilyennek álmodjuk!