“Kint és Bent” – üzleti találkozó – 2016.09.01.

Ha már a nyaralási célpontokat nézegetjük, megkerülhetetlen egy gondolat: a kint és bent. Ugye, ennek az izgalmas témának milyen sokféle jelentése lett mostanság? Már évek óta velünk él ez a fogalompár, más – más dimenziókban: a vállalati erőforrások terén, alkalmazott vezető, interim menedzser, front-office és back-office viszonyában, világpiac és Magyarország vonatkozásában, hogy a manapság legnépszerűbb témát, az Unió sorsát ne is említsük.

dr. Mérő László matematikust, az ELTE gazdaságpszichológus professzorát kértük fel, hogy ezúttal meséljen nekünk, és beszélgessünk a témával kapcsolatos gondolatairól, tapasztalatairól.

Időpont: 2016. szeptember 1.

16:00 – 23:00

Helyszín: 1124 Budapest Vas Gereben utca 22.

Részvételi díj:

5.000 Ft (bruttó)

JELENTKEZÉS ITT

Lemondásokat 2016. augusztus 29-én 12:00-ig fogadunk el az [email protected] email címre küldött üzenettel.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a határidőn túli lemondások, meg nem jelenések fizetési kötelezettséget vonnak maguk után. Határidőn túli lemondás és meg nem jelenés esetén az előre átutalt összeget nem tudjuk visszatéríteni.

A korlátozott létszámra való tekintettel a jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni!

Tájékoztatjuk, hogy regisztrációjával egyidejűleg beleegyezik abba, hogy az Önről készült fényképek felhasználásra kerüljenek a Hammel & Hochreiter Kft. honlapján és/vagy publikációiban.