Ünnepi HH interim találkozó – 2016.12.08.

December első napjaiban mi másról szólna egy történet, mint a Mikulásról.

Családban, munkahelyen, áruházban, de még az utcán a piros lámpánál is folyton folyvást egy piros kardigános, borotválatlan, őszülő, köpcös emberkébe botlunk. Nem is világos pontosan, hogyan tud derék Télapónk  mindenhol ott lenni, egyszerre, egy időben.

A Hamel & Hochreiter Mikulása, Virágh Rajmund az Interim menedzsereknek hozott Fejős Péter és Kristóf Györgyi krampuszok segítségével meglepetést!

És mi volt a puttonyában?

Volt benne tudásátadás, tapasztalatcsere, évzáró összegzés, eredmények megünneplése, sztorizás az év legérdekesebb, legtanulságosabb projektjeiről, beszélgetés, barátkozás, és mindenek előtt egymásra figyelés, amiből – valljuk be – sokkal kevesebbhez jutunk hozzá, mint szeretnénk, vagy amire szükségünk lenne.

Köszönet a HH Mikulásnak, hogy összehozta ezt a remek estét. Mert mint általában ilyen alkalmakkor, most is kiderült, rengeteg mindent kell és lehet megosztanunk egymással. Hiszen a világ bonyolult, összetett, ráadásul párhuzamosan éljük meg különböző síkjait. Ami egyik helyen a biztonságot jelenti, az máshol a versenyképességet hátráltatja. Ami itt szükségtelen macerának tűnik, az amott hasznosan alkalmazható mesterfogásként jelenik meg. És mindezt meg kell beszélni, meg kell érteni, végig kell gondolni, hogy tanulhassunk belőle.

A Mikulás az év elillanó pillanata, piros sapkás tünemény, és ahogy kiteszi a lábát, már a következő projekten, feladaton, lehetőségen törjük az agyunkat. Így van ez most is, amiről egyelőre annyit árulhatunk el, hogy januárban izgalmas eseménnyel készülünk, az immár hagyományos fekete – arany évindító koccanás partynkon!

20161208_montazs_3