A stílusunk megmutatja az erőnket

A stílus a saját márkánk, a cégünk márkája, egy kép, amit rólunk látnak. Erő. Az érzékeinket piszkálja. Egyszerűen felkapjuk rá a fejünket. Nem árucikk, nem megy ki a divatból és nem másolható, a stílus egy belső védjegy, ami egyedivé tesz. Ami kiemel a tömegből. A stílusunk által vagyunk láthatóak. A stílus fegyvertény, a jelenlétünk képlete.

Az üzleti életben is láthatónak kell lennünk. Ki kell emelkednünk a tömegből. Ennek első lépcsője, hogy, jó vagy abban, amit csinálsz. Hogy profi vagy. Azonban szakmai profizmusodról a stílusod is sokat elárul. Egy üzletember, üzletasszony megjelenése üzenetet hordoz személyiségéről, szerepköréről és a vállalatról, amelynek dolgozik. Már akkor kommunikálunk, amikor még meg sem szólalunk. Ügyfeleink, munkatársaink pár másodperc alatt képet alkotnak rólunk és az általunk képviselt cégről. Egy állásinterjún, egy megbeszélésen, egy tárgyaláson… Az első két másodperc is döntő jelentőségű. Itt csatát lehet nyerni. A megfelelő magabiztosság, a megfelelő időben, az első pillanattól kezdve, hatalmas fegyvertény. Győzelemre visz. A stílusod akkor mutatja meg magát, amikor pontosan tudod, hogy ki vagy, és hogy mi az amit igazán szeretnél. A stílus egy atmoszféra, ebben az atmoszférában benne van a személyiségünk is és a külső megjelenésünk is. Nem csupán ruhakérdés, mégis  az első vizuális élmény a külvilág számára: a megjelenésünk.

Hiszen az öltözetünk az, ami az első üzenetet közvetíti rólunk a környezetünknek. A megjelenésünk már akkor kommunikál, amikor még meg sem szólalunk. Erre a szavak nélküli kommunikációra csak pár másodpercünk van. Képet alakítunk ki magunkról, akár tudatosan csináljuk, akár ösztönösen. A környezetünk sokkal, de sokkal érzékenyebben reagál ránk az öltözetünk által, mint gondolnánk. Kommunikálunk, és a befogadó fejében máris egy történet alakul ki rólunk. Ez a történet pedig pontosan olyan lesz, mint amit mi sugározunk ki magunkból.

Ha tudatosságot viszünk a megjelenésünkbe, jelenlétünk még professzionálisabb lesz. Amikor pontosan tudjuk, hogy milyen színek, színtónusok állnak nekünk jól, hogy az évszakelmélet szerint a “tél” hideg kontrasztos, a “nyár” hideg fáradt, az “ősz” mélytónusú meleg vagy a “tavasz” friss mézes árnyalatai állnak jól, akkor minden nappal magabiztosabban tudunk megjelenni. Amikor pontosan tudjuk, hogy a testalkatunkhoz milyen szabásvonalak illenek a leginkább, napról napra jobban fogjuk érezni magunkat a bőrünkben. A színek és a szabásvonalak ismeretével tudatosságot viszünk a gardróbunkba is. És még több személyes erőt a mindennapjainkba.

A személyes erőd a stílusod és a stílusod a személyes erőd. Akár a YURKOV által megálmodott és kidolgozott csoportos stílustréningeken©, akár a személyes stílustanácsadás, akár a vállalati előadások során a megjelenéseden keresztül viszünk közelebb saját magadhoz. Mi, YURKOV Stílustanácsadók megmutatjuk neked, hogy milyen színek állnak a legjobban, hogy a meleg vagy inkább a hideg színtónusok illenek hozzád, és azt is megmutatjuk neked, hogy a testalkatod melyik részét érdemes kiemelni a professzionális, erőteljes megjelenéshez, hogy melyik szabásvonal, milyen kiegészítők, és milyen stílus illik a leginkább hozzád.

Végre válasz érkezik, hogy a kedvenc ruhadarabod miért a kedvenced, és pontosan miért érzed oly sokszor rosszul magad egy másikban. Segítünk hosszú távra, professzionálisan felépíteni a gardróbodat, átnézzük, hogy milyen darabok nem illenek oda stílusban, színben és méretben, és abban is segítünk, hogy a tökéletes darabokkal pótoljuk a közös vásárlás során. Mi YURKOV Stílustanácsadók más szemmel nézünk téged, mint bárki más. Mi tudjuk, hogy a láthatatlan részed mindig a láthatón keresztül nyilvánul meg. Mi téged látunk, a láthatatlan részed, és segítünk neked azt hitelesen és önazonosan még láthatóbbá tenni. Mi tudjuk, hogy ha a stílusodat erősítjük, azzal a személyes erődet növeljük. Mi nem a testedet, hanem téged öltöztetünk, így tud a TE stílusod valóban téged szolgálni.

Szerző: Yurkov Kovács Orsolya