Ünnepi HH interim találkozó – 2017.12.01.

Kedves Partnerünk!

Közeledünk az év vége felé, és tudjuk, mivel jár ez: decemberben bejelentkező ügyfelekkel, váratlanul felbukkanó feladatokkal, új tervekkel és újratervezéssel. Nem beszélve a sorakozó klasszikus teendőkről is: a Mikulás, az ajándékok, a beigli, a nagy bevásárlások, a hivatalos és félhivatalos karácsonyi rendezvények, mind a decemberi menetrendbe vannak beütemezve.

Ezért szeretnénk, ha a decembert együtt kezdhetnénk. Még a felpörgő hajtás előtt, amikor van egy kis időnk belegondolni, hogy az advent hajdan a csend és a nyugalom heteit kérte az emberektől. Amikor van időnk arról beszélgetni terített asztal mellett, amiről csak szeretnénk – ez a meghívó a Mezzo Music Restaurant-ba invitál, ahol finom falatok mellett jazz zenét is hallgathatunk.

A Hammel & Hochreiter Adventi vacsorájára, ahol magunk között, oldottan tölthetünk el néhány órát, nemcsak a közelgő ünnepeknek örülve, hanem a mögöttünk álló év közös sikereinek, eredményeinek is, melyet ezúton is köszönünk minden Csapattagunknak, Beszállítónknak és természetesen Ügyfeleinknek is.

2017.12.01. péntek, 18:30 – 22:00

Mezzo Music Restaurant

1122 Budapest, Maros utca 28.

Dress code: valami PIROS

Várunk szeretettel!