Karácsonyi feladatunk: pihenés-menedzsment

Az ünnep előtti utolsó napokat mindenki nyugalmasra szeretné igazítani, ám legtöbbször becsúszik olyan feladat, amiről pedig tavaly elterveztük, hogy na idén aztán időben kipipáljuk! Egy újragondolt ajándék, egy áttervezett vendégség, egy hirtelen látogatás… Ám minden év más, így minden karácsony is – mi az ideit köszönjük most nektek!

A tervezés és a szervezés tudása mellett a pihenés is egy fontos skill: most jön el az ideje, hogy „élesben” gyakorolhassuk. A belső békét, az ellazulást, amihez kinek-kinek más eszközei lehetnek: relaxáció vagy autogén tréning, meditáció vagy kontempláció – vagy csak egy önfeledt ücsörgés a fotelban, egy pohár tea vagy forralt bor mellett, egy hónapok óta listán lévő könyvet olvasva, zenét hallgatva.

A pihenésben nincs verseny. A kikapcsolódáshoz önmagunkat kell a legjobban ismerni, és tisztában lenni azzal, hogy mivel, hogyan tudunk ezekben a napokban úgy pihenni, hogy annak az egész következő esztendőre hatása lehessen.

Idén is jó volt együtt: gondolkozni, dolgozni, dönteni, szervezni… és megannyi más közös feladat áll mögöttünk, amire visszatekintve jó emlékezni. Köszönjük Nektek az idei munkát, és azt is, hogy együtt lehettünk a Mezzo-ban az adventi vacsorán, beszélgethettünk és ismerkedhettünk, koccinthattunk és választhattunk az adventi menüsorból. És jó volt látni a nyerteseket, akik átvették a tombola díjait! Farkashegyi Andrea százezer forint értékben nyert egy borvidéki hagyományt: a Crocus Gere Bor Hotel Vince-napi útját, amire januárban kerül majd sor. Tajthy Péteré lett a Villányi Franc csomag: vertikális kóstoló keretein belül ismerheti meg a borvidék lehetőségeit, adottságait, százezer forint értékben. Horváthné Török Csilla exkluzív Gourmet csomagot nyer, gasztronómiai kalandozással a Mandula Étteremben, százezer forint értékben. Fejős Péter és Tóth Eszter pedig gasztrotúrára indulhat és főzőiskolában tanulhat Toszkánában, háromszázezer forint értékben. Leskó Eszter nyereménye különleges: Tóvári Zsuzsanna és Igaly Diána olimpiai bajnok sportpszichológus és sportlövő hat alkalmas vezető fejlesztő programját nyerte el, háromszázezer forint értékben.

Gratulálunk a győzteseknek, és még egyszer köszönjük az idei kitartó és színvonalas munkát mindenkinek! Jövőre folytatjuk, együtt, veletek – januárt 25-én újra találkozunk az évindító koccintáson, ahol Bárdos András beszél majd nekünk a sikerről.

Aki projekten van, annak jó munkát, aki pedig éppen két projekt között, annak kellemes feltöltődést, pihenést, tanulást kívánunk – és mindenkinek boldog, kellemes ünnepeket!

Fejős Péter, Kristóf Györgyi, Virágh Rajmund

 

Az adventi vacsorán marcellviragh.com által készült pillanatfelvételek itt tekinthetők meg.