Évindító koccanás – 2020.01.30.

Azt mondják rólunk, a Hammel & Hochreiter egyik fő erénye a hatékonyság és a lényeglátás. Folytassuk idén is! Az üzleti siker két dolgon múlik: a szakmai felkészültségen és a szerencsén. A Hammel & Hochreiter feladata, küldetése az üzleti sikerhez szükséges szakmaiság, szolgáltatási támogatás és szakismeret megteremtése, átadása. Ám hogy a szerencsén se múljon, segítségül hívtuk ismét az interim szerencsemalacot, akivel együtt nem hivatalos, ám annál barátibb találkozón szeretnénk a 2020-as évet is elindítani.

Legyen az új évben malacunk, a többiről a HH csapata gondoskodik!

Szeretettel várjuk a Hammel & Hochreiter évindító rendezvényére.

2020. január 30-án, csütörtökön 17:30 – 22:00 között az alábbi helyszínen.

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest – Zrínyi Passage

(1051, Budapest, Széchenyi István tér 5-6.)

Az “Évindító koccanás” estén a magyar üzleti élet ismert képviselői, cégtulajdonosok, felsővezetők vesznek részt.

A szakmai részben, amelynek címe: SPORT – VEZETÉS – SIKER,

Szivós Márton világbajnok vízilabdázóval és Tóvári Zsuzsanna sportpszichológussal – aki dolgozott az olimpiai bajnok vízilabda válogatottal, a röplabda válogatottal, vezetőket és vezetői csapatokat készít fel téthelyzetekre, csúcsteljesítményre – beszélget Kristóf Györgyi, a Hammel & Hochreiter Managing Partnere, karriermenedzsment szakértője.

Téma: csapatsport és cégvezetés, azaz mit tanulhat egy vezető a sportvilágából. Karriertervezés, karrierváltás civilként, sportolóként, szülőként.

Ezt követően gyakorló Interim menedzserek mesélnek izgalmas, igaz történeteket projektjeikről – csapatmunka, tisztesség, bukás, szenvedély, alázat, válság – de hogy ki melyik hívószót választotta, az csak a rendezvényen derül majd ki.

A szakmai rész előtt és után finom ételekkel és italokkal várjuk Önt!

A rendezvényen értékes nyereményeket sorsolunk ki a résztvevők között, kérjük legyen Önnél névjegykártya!

Dress code:

Classic Blue / Business Casual

Részvételi díj:

28.000 ft + ÁFA

A korlátozott létszámra való tekintettel a jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni!

AMENNYIBEN RÉSZT KÍVÁN VENNI A RENDEZVÉNYEN, KÉRJÜK, KATTINTSON IDE A REGISZTRÁCIÓHOZ!

Lemondásokat 2020. január 26. 24:00-ig fogadunk el az info@hammelhochreiter.com e-mail címre küldött üzenettel. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a határidőn túli lemondások, meg nem jelenések fizetési kötelezettséget vonnak maguk után. Határidőn túli lemondás és meg nem jelenés esetén az előre átutalt összeget nem tudjuk visszatéríteni.

Tájékoztatjuk, hogy a regisztrációjával beleegyezik abba, hogy az Önről készült fényképek felhasználásra kerüljenek a Hammel & Hochreiter Kft. honlapján és/vagy publikációiban.