Forbes LEGYÉL JOBB! Nap – 2021.05.28. – Tóvári Zsuzsanna

FIGYELJ RÁ, HOGY MIT ÜZEN A FÁRADTSÁGOD!

Még be sem égett a nevük, de már kiégtek? Fiatal felnőttek, majdnem két generáció, akik körében általános jelenség, sőt alapállapot a kiégés. Mi áll a világhírű írók és kutatók által is felismert jelenség mögött, és milyen megoldási lehetőségek léteznek rá?

A beszélgetés után Tóvári Zsuzsanna, (business coach, pszichológus, sport pszichológus, tréner) helyezte szakmai keretek közé az elhangzottakat.

Gyerekkora óta az emberek és az emberi kapcsolatok izgatják és ez a lelkesedés hajtja két évtizede a lélektan különböző területein folytatott hivatása során. Dolgozott civilekkel, élsportolókkal, szenvedélybetegekkel, szervezetekkel és ezek a tapasztalatok segítik abban, hogy jelenleg már csak vezetőket fejlesszen. Azért ők a célcsoport mert az Ő kezükben van a legtöbb eszköz és felelősség arra, hogy sok ember életét befolyásolják. Célja, hogy ezt minél több hittel, szeretettel és tudatossággal tegyék hiszen mindannyian alkimisták vagyunk és kincset találunk a másikban ha jól figyelünk. Sportpszichológusként, segítőként szerzett tapasztalataiból sokat merített business coachként hiszen a belső erőforrások csoportosítása, a motiválás, a team munka , a téthelyzetek hatékony kezelése a versenyszférában ugyanolyan fontos mint a versenysportban.