Forbes LEGYÉL JOBB! Nap – 2021.05.28. – Kristóf Györgyi

KARRIERVÁLTÓK

Hogy elkerüld a kiégést, ötévente válts munkát – tartja a bölcsesség. De mi van akkor, ha nem csak munkahelyet váltana az ember, hanem rájön: teljesen rossz pályán volt eddig? Mi vesz rá valakit, hogy felnőtt korában belevágjon egy új, bizonytalan pályába? Milyen jelei vannak, ha valakinek egy teljesen másik karrier lenne ideális? Meg tudja bárki lépni a váltást, vagy valamilyen különleges képességet igényel?

Györgyi, az útkereső, ma a Hammel & Hochreiter, Magyarország legaktívabb menedzsmentszolgáltató cégének arcaként hisz abban, hogy az út a lényeg, és mindegy, hogy melyik évtizedben találjuk meg önmagunkat, hivatásunkat, a legfontosabb, hogy tegyünk érte folyamatosan, hogy megtaláljuk. Nem lehet csak a pénzért dolgozni, az gyors kiégéshez vezethet, és nem lehet megélni csak abból amit szívesen csinálunk, ha a piacnak éppen arra, éppen most nincs szüksége.

Hallgasd meg A SORSUNK A SZEMÉLYISÉGÜNK ÉS AZ ÖNISMERETÜNK KÖVETKEZMÉNYE című beszélgetést Kristóf Györgyivel a Forbes Legyél Jobb! Nap-on.