Köszönjük, hogy velünk ünnepeltél! Fény, ünnep, csillogás: operatúra, intellektuális wellness és mulatság.

Számos különböző műfaj harmóniájából állt össze az idei Hammel & Hochreiter Business & Management Consulting Kft. Farsangzáró Partner Party február 12-én, hétfőn.Az esemény hívószavai között voltak jól ismert régebbiek, mint a 3W (Women, Weather, Web), és újabbak is, mint a Business of Art vagy Art of Business.

Akárcsak a társaságban is – akiknek tagjai közül a késő délutáni OperaTour résztvevői nemcsak egy épületlátogató sétát tettek: a látogatás rövid koncerttel zárult.

Az impozáns kezdet exkluzív helyszínen folytatódott: a W Budapest Hotelben nap végére már sok tucatnyian gyűltek össze – csapattagok, ügyfelek, barátok. Valójában az ő „megérkező” beszélgetéseiket nevezhetjük az első (vagy nulladik) programpontnak, és biztos, hogy az általános jó hangulathoz a meghívóban jelzett dress code egyik eleme is hozzájárult: a GLITTER, amit külön köszönünk, hogy mindig komolyan vesznek a résztvevők!

Csillogott a sok vendég is, csillogott arcunkon a mosoly, nekünk vendéglátóknak is.

Megköszöntük Partnereinknek, Ügyfeleinknek, interim menedzsereinknek, tanácsadóinknak a közös munkát, melynek az is az egyik eredménye, hogy platformot tudunk biztosítani ilyen események számára is, mert van igény, ötlet, és finanszírozási lehetőség is, hogy találkozzunk egymással, tapasztalatot cseréljünk, csak úgy beszélgessünk…

Kék terem, mert a kék a bizalom, harmónia, magabiztosság, hűség, céltudatosság, bátorság és a HH színe. Sárkány a falon, mert beléptünk a Fa – Sárkány évébe. A Fa a növekedést, előrehaladást képviseli, a Sárkány pedig a jóság, az erő, a bátorság, az intelligencia, a következetesség, a kitartás és a szenvedély szimbóluma. Rajmund erre külön felhívta a Hölgyek és Urak figyelmét, is, hogy a sárkány pozitív jelző. A HH csapat Sárkány tagjai: Gabriella, Péter, Csaba, Peti, számítunk Rátok idén még jobban …

Minden mindennel és mindenkivel kapcsolódott, hiszen a vezetők, cégalapítók és a művészek is kreatív energiákkal működnek, személyiségük, értékeik és víziójuk mentén alkotnak, teremtenek.

A W Budapest helyszíne, mintha csak a HH küldetése, koncepciója céljából épült volna pont így, pont itt, pont ilyennek.

Ezek a programok és helyszínek ágyaztak meg Colleen Bell videó-köszöntőjének. Hazánk volt amerikai nagykövetétől megtudtuk, hogy számos szerepét úgy tudja összeegyeztetni, egyensúlyba hozni, ha folyamatosan priorizál – és ezen a téren havonta von mérleget, és így elégedett is magával. A diplomata és televíziós producer, valamint a LACMA (Los Angeles County Museum of Art) igazgatósági tagja egyben feleség és négy gyermek édesanyja is. Nagylelkűen támogat társadalmi, és kulturális célokat is, így örömmel fogadta el Ambassador Czakó Borbála és az én felkérésemet, hogy mondja el gondolatait az estünk témáival kapcsolatban. A „stábot” otthonában fogadta, az inspiráló videó interjút Marcell Leon  marcellviragh.com készítette, harmadéves filmrendező szakos hallgató Los Angeles-ben.

COLLEEN TANÁCSAI:

 

1. Támogasd a művészetet – jó üzlet!

2. Találkozzatok minél többet személyesen!

3. Alkalmazz művészeket! Egyedi nézőpontjuk, látásmódjuk van!

4. Tartsd szem előtt a prioritásaidat!

5. Figyelj, légy kíváncsi, ne ítélkező!

Legújabb csapattagunk, Kata szerint: „Az idei farsangzáró partynk bővelkedett mindenben, ami igazán jó: tartalmas beszélgetések, csodás környezet és fantasztikus, egymást hallgató, meghallgató, a másikra kíváncsi, őszinte emberek. A kerekasztal-beszélgetések inspirálóak, az egyéni beszélgetések támogatóak voltak. Mert lehet más az élethelyzet, különböző az út és eltérő a megoldás – ha azonos vagy hasonló értékrendszer mentén gondolkodunk és cselekszünk, akkor egymást csakis erősítjük és felemeljük. Ezt hívjuk pszichológiai biztonságnak, piszok jó érzés, mindenkinek érdemes keresni, kipróbálni – nem akar majd kiszállni és/vagy mindenki velünk akar majd együttműködni.”

Külön köszönet Colleen Bell, Máté Krisztina, Ambassador Czakó Borbála, Hámori Barbara, Bodó Teodóra, Winkler Nóra elképesztő nyitott és támogató jelenlétének, gondolatainak, és annak, hogy MINDENKI első szóra jött, kérdés nélkül csatlakozott, pedig semmit nem tudott mást, csupán azt, hogy mi hívjuk, és a címet: Art of Business vagy Business of Art.

Ilyen amikor valaminek meg kell történni, valakiknek egy időben egy helyen kell lenni, felemelő volt ennyi fantasztikus erős és okos nővel lenni egy színpadon és végtelenül büszke vagyok, hogy ezt a HH csapat hozta össze.

Lett min elgondolkodni a művészeti és az intellektuális programok után…Az intellektuális wellness szakaszát rögtön az állófogadás követte, a tánc, a farsangi selfiebox, a spinner, a nevetések, a beszélgetések – az együttlét, aminek az emléke, élménye kitart a következő HH farsangzáró ünnepig 2025. március 3-ig, folytatjuk, várunk Benneteket jövőre is.

Kristóf Györgyi

Lapozz bele az esemény fotógalériájába, kattints IDE!