HH Farsangzáró Partner Party – 2025.03.03. – Early Bird!

 

Early Bird jegyár: 25.000 HUF+ÁFA / fő

(érvényes: 2024.június 30-ig)

Teljes értékű jegyár: 45.000 HUF+ÁFA / fő

 

Részletekkel később jelentkezünk…addig is a 2024-es Farsangzáró Party-ról a fotóra kattintva olvashatsz. 

 

JELENTKEZÉS, FIZETÉSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Az online regisztráció megrendelésnek minősül. A regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk a számla megküldésével, a regisztrációkor megadott e-mail címre. A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. A jelentkezés véglegesítése és elküldése után lemondást 2024. 12.31-ig fogadunk el, az info@hammelhochreiter.com e-mail címre küldött üzenettel. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy a határidőn túli lemondások, meg nem jelenések fizetési kötelezettséget vonnak maguk után. Határidőn túli lemondás és meg nem jelenés esetén az előre átutalt összeget nem tudjuk visszatéríteni, a részvételi díjat a rendezvényről történő távolmaradás esetén is ki kell fizetni. A részvételi díj teljes kiegyenlítése után a részvétel átruházható. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat – beleértve az átutalás hiányára való hivatkozást vagy egyéb okok miatti rendezvénytől való távolmaradást – nem fogadunk el. Ebben az esetben is a számla teljes összegét ki kell fizetni.

A Hammel & Hochreiter Kft. fenntartja a jogot a rendezvény időpontjának módosítására. Ha a rendezvény időpontja módosul, az új időpontról cégünk megfelelő időben tájékoztatja a jegyvásárlókat. A megváltott és kifizetett jegyek a módosított időpontban is érvényesek, ha az új időpont nem lenne megfelelő, átruházhatóak.

Tájékoztatunk, hogy a regisztrációval beleegyezel abba, hogy a Rólad készült fényképek felhasználásra kerüljenek a Hammel & Hochreiter Kft. honlapján és/vagy publikációiban.